Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha megbuksz a szóbeli érettség...

Ha megbuksz a szóbeli érettségin azt elmondják?

Figyelt kérdés
úgyértem még ott akkor. közlik veled h sajnáljuk nem sikerült? vagy másnap érettségi osztáson közlik h te nem kapsz érettségit? mert elég gyengék voltak a mai feleleteim:S és nagyon félek:S minden tangtárgyból sikerült azt az egyet kihúznom amit alig tudtam...csak makogtam percekig...
2010. jún. 14. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha mondtál valamit, akkor nem fognak megbuktatni.
2010. jún. 14. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Huzattak veled másik tételt?

Ha nem, akkor ne parázz, ÁTMENTÉL!

Egyébként ha nagy gáz lett volna veled, akkor kihívták volna az elnököt a felelésed alatt. :)

2010. jún. 14. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem kellett ujat huznod akkor tuti h megvan :)
2010. jún. 14. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról, hogy magyarból többek között ilyenekre is kapsz pontot, hogy értelmes beszéd, helyes megfogalmazásmód...ha a semmiről dumálsz 15 percig, akkor is átmentél, mert tudsz kommunikálni :D
2010. jún. 14. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Na meg mert vizsgaelnök ide v oda, a saját tanáraid, a saját iskolád, nem fognak szívatni, nálunk 4esnél rosszabbat szerintem senki nem kapott semmire szóbelin, csak ha nagyon kirívóan pocsék volt. :D
2010. jún. 14. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

szurkolok neked, hogy meglegyen:)

én am a töritől félek nagyon. hogy egyáltalán a 10% hogy lesz meg:(

2010. jún. 14. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
ha már megszólaltatok, átmentetek
2010. jún. 14. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek:)

Nem nem huzattak velem póttételt.

De nagyon pocsék voltak...irodalomból kihúztam Berzsenyit...és már nem emlékeztem rá, mert előtte mindent átolvastam h biztos jobb lesz...de nem ajánlom senkinek én teljesen összekvertem kosztolányival...

A töri tanárom meg kijött mindíg és mondta h szent istván már kihúzták meg eztmeg azt, és hogy nem teszi vissza szóval ne is nézzük...félretettem mindent átse néztem amiket mondott bemegyek és kihúzom szent istvánt...na mondom most kivel szórakozik..aztán h ő nem volt ott előtte biztos valaki véletlenül visszatette...ja mondom remek:)...ugyhogy a forrásból kiírtam ilyeneket hogy törvényei meg atlaszba bennvolt h mikor koronázták meg stb...infó alatt meg nagyon rosszul lettem , mert vizet sem vihettünk be és már 2órája ott ücsörögtem étlen szomjan...ugyhogy az infóalatt az osztályfőnököm hozott nekem vizet meg stb... aztán kikültek egy kicsit jobban legyek mikor már végeztem, és csak németre hívtak vissza, abból meg szerencsém volt mert egyetlen egyet néztem csak át a léegelsőt, és kihúztam azt:D nagyon remélem h nem lesz semi gond és 2kor átvehetem a sikeres érettségimet:S:) Sok sikert!

2010. jún. 15. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!