Ti hogyan dolgoztatok föl, hogy másfél évet (vagy többet vagy kevesebbet) csúsztok az egyetemen, és leszel 25 éves mire vegzel az alapszakon?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 14:23
1/5 anonim válasza:
Nem csúszok, mert rendesen tanulok és 23 évesen végzek. Ha 25 lennék, akkor dolgoznék mellette, ha időm engedi(ahogy most is) és minél előbb önállósodnék.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát a kérdés nem neked szólt, szöveget értelmezni is megkene tanulni nem csak a leszolast. Nem hallottál meg olyanról, hogy családi problémák miatt valakinek halasztania kell?! észlénykém
2018. máj. 12. 16:00
3/5 anonim válasza:
Nincs ezen mit feldolgozni, így alakult és kész, tudsz mást tenni azon kívül, hogy ezt elfogadod?
4/5 anonim válasza:
De ha szerinted ez egy hülye kérdés minek válaszolsz rá? Azért, hogy dicsekedjél, hogy neked sikerül hamar befejezned? Kit érdekel? Ki mondta, hogy a kérdező nem dolgozik?
Kérdező...nem te vagy az egyetlen aki csúszik, sőt inkább azok vannak többségben. Én mivel évvesztes vagyok plusz 5 osztályos gimibe jártam 20 évesen végeztem a gimivel, aztán nem tudtammit
5/5 anonim válasza:
mit kezdeni magammal.. okj, 22 évesen egyetem..és nem én vagyok az egyetlen ilyen.
Most 30 éves vagyok és köszönöm elég jó munkám és fizetésem van, nem ezen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!