Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanári képzésben az egyik...

Tanári képzésben az egyik szakomat cserélni egy másikra, lehetséges?

Figyelt kérdés

Ha sikerül a felvételi ősztől kezdeném. Sajnos nem írtam be azt a szakot amit szívesebben csinálnék, csak valamiért akkor nagyon féltem és lebeszéltek róla a tanárok, mostanra latom, hogy nem szabad másokra hallgatni és hogy képes vagyok rá.

Na de a kérdésem az lenne, hogy lehetséges -e, hogy én a+b szakpárra jelentkeztem, ősztől kezdeném, viszont a b szak helyett én a c szakot szeretném elkezdeni?

Elég esélytelennek tartom, de azért kiírom, hát ha valaki tud rá mondani nekem valamit.

2018. máj. 11. 19:37
 1/4 A kérdező kommentje:

A jelenlegi pontjaimból számolva, biztos hogy meg lett volna a pontom úgyha beírtam volna. :(

Akkor ezt most így bebuktam?

2018. máj. 11. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Specializációt lehet cserélni. Szakirányt nem, csak ha van a kettő között hasonlóság.
2018. máj. 11. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Biológiát szeretném matekra cserélni. És a kémia maradna mellé.

Olvastam, hogy egy év után van rá lehetőség.

De én azt szeretném kérdezni, hogy esetleg még évelején meg lehetne -e változtatni? Vagy nincs rá mód?

2018. máj. 11. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Írj a TO-ra
2018. máj. 11. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!