Érettséginél ez így lehetséges? Részletek lent.
Még nem tartok az érettséginél, de most hogy érettségik vannak, néha előjön a téma. Felmerült bennem egy kérdés, ami érintene, de elfelejtettem megkérdezni.
Tegyük fel, hogy a “nyelv” érettségi tantárgyam az angol lesz, méghozzá emelt szinten és választottnak pedig a németet szeretném, lehet hogy azt is emelt szinten. Akkor is érettségizhetek németből, ha az iskolámban nem tanultam németet, de van német oktatás?
Iskolán kívül tanulnék németet (már elkezdtem) továbbra is, gyorsabban haladnék mint az iskolában és az iskolában második nyelvből csak kezdő csoportokat indítanak. Illetve németből van haladó is, de akkor már másik nyelvet választanék. Németből én akkor már olyan B1 szinten lennék, és mivel tetszik az olasz, inkább azt tanulnám az iskolában, viszont németből akarok érettségizni, mert az fontosabb. Szerintetek? Ezt így lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!