Érettségi tételek?
Én tudom, hogy a legtöbb tanár azt szereti, ha azt írjuk bele a tételbe, és azt mondjuk el, amit lediktált, amit ő fontosnak tartott. Ha azt adjuk vissza, amit tőle kaptunk.
Csakhogy van ezzel két problémám: egyedül a történelem tételeimre mondanám azt, hogy tökéletesen kidolgozottak, nyelvtanból és irodalomból elég hézagosak, van, amiről még nem is beszéltünk az évek során, mégis ott van a tételek közt, mint témakör. Irodalomból úgyszintén van egy csomó dolog, amit még nem vettünk, nem lenne honnan kidolgoznom.
A másik problémám, hogy egy csomó, már meglévő anyag elveszett, ugyanis volt egy költözésünk, ahol a legtöbb füzetemet elnyelte a föld, így csak az internet alapján tudom kidolgozni a tételeket...
Csakhogy az internet tele van hülyeségekkel/megbízhatatlan információkkal/fölösleges adatokkal.
Nincs valakinek egy vészhelyzeti mentőötlete, mit tehetnék ez ügyben, honnan szerezhetném meg a tételeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!