Érdemes lenne átmennem BME gépészmérnökiről BME mérnökinfóra vagy ELTE programtervező-informatikusra?
Előszőr is, elnést ha rossz témát választottam.
Jelenleg 4. félévem végén vagok, de nehezen megy az egyetem, mert nehezen tudom rávenni magam hogy tanuljak (nem azért mert nem tudom, hanem lusta vagyok hozzá sajnos).
Azonban volt 2 félév nagyon alapszintű programozásos tárgyunk és akkor jöttem rá hogy imádok programozni. Már lassan egy éve szabadidőm nagy részét programozással és annak tanulásával töltöm, jóval többet szánok rá mint a gépész tanulmányokra. Szeretem a gépészetet is, de valahogy nem vonz az hogy szabadidőmben azzal foglalkozzak. Már 2 éve vagyok itt lassan, de a tárgyaim egyharmada kb nem lett meg, és ez a félév sem túl fényes.
Középiskola után nem sok ötletem volt, hogy hova menjek tovább, ezt a szüleim javasolták, ugyanis jó voltam fizikából és matekból és szerettem őket.
Most is érdekesnek találom ezeket, azonban a programozás "az életem szerelme" lett az utóbbi egy évben.
Attól félek, hogy ha átmegyek, akkor esetleg meg fogom utálni/nem olyan lesz mint elképzeltem.
Elsősorban azok véleményét kérném akik hasonló szituáció miatt átmentek/nem mentek át bármilyen szakról másikra, de természetesen bárki gondolatát értékelem.
A segítségeket előre is köszönöm!
BME 4. félév:
A grafika a kedvencem. Megcsináltam a házikat és végigültem az előadásokat. Aztán jött a ZH.
Továbbra is a kedvencem marad ha sikerülni elkerülni, hogy veterán legyek.
námbör ván vagyok
jaa nem tom... csak úgy mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!