Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt érettségire engednek így?

Emelt érettségire engednek így?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy egy fekefe ingem van, amit feltudok venni, de se szoknyám, se nem szakadt fekete farmerem nincs, ezért gondoltam az inghez a térdnél szakadt gatyát veszem fel. Akartam venni normálisat, de sajnos nem engedhettem meg most ezt magamnak.

Holnap lesz az emelt történelem, én meg nem most érettségizem, csak ebből egy szintemelőt.

Ez mennyire lehet probléma?

2018. máj. 8. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akármiben odamehetsz, ami közszemérmet nem sért. A helyi erkölcscsősz Ilus nénik biztos csúnyán néznek majd, de ez az érettségidet nem befolyásolja.
2018. máj. 8. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne sötét ingben menj
2018. máj. 8. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Bár ez "csak" írásbeli, ott talán nem

annyira nézik

2018. máj. 8. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát csak fekete ingem van, egy fehér van, de az meg eléggé mintás és nem valami elegáns a szabása.
2018. máj. 8. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
A szóbeliig azért szerezz be valami normális, nem szakadt ruhát.
2018. máj. 8. 23:38
 6/6 anonim válasza:

Szóbeliig esetleg kérj kölcsön egyet, vagy szerezz be egy olcsóbbat mondjuk.

Egyébként ha egyetemre mész, lesz néhány f@!z tanár, aki kiküld a vizsgáról, ha nincs rajtad nyakkendő.

2018. máj. 10. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!