Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kettes emelt töri érettségi,...

Kettes emelt töri érettségi, hogy lehet meg?

Figyelt kérdés
Alkalmazott közgazdaságtanra jelentkeztem, ahol csak a matek kötelező emelt szinten. Az jól is ment. De a pluszpontok miatt bevállaltam egy töri emeltet is. Tudom, hogy a kettes törire nem adnak pluszpontot, de a töri érettségimnek akkor is megkell lennie. Nem vagyok jó belőle, azt hittem lesz elég időm, de másra koncentráltam. Mit nézzek át az utolsó 12órában ami benne lehet? Nagyon nem tudok semmit.

2018. máj. 8. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nektek hogy sikerült!???
2018. máj. 10. 19:24
 12/12 anonim válasza:
100%
6. válaszoló vagyok, én is megnéztem a megoldókulcsot, vagyis az elejét, mert hirtelen levert a víz a sok rossz megoldásomtól, aztán be kellett zárjam :D Nem tudom, hogy sikerült. Imádkozom, hogy azért ne legyen olyan rossz.
2018. máj. 12. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!