Levelezőn tényleg nincsenek 19-20 éves hallgatók?
Nem csak másoddiplomások vannak levelezőn, többség nem az szokott lenni.
Én másik szakon tanulok, de pl egy szaktársam is levelezőre váltott munka miatt az első év végén kb 20 évesen. Vannak akik alapból így kezdi anyagi okok miatt. Úgyhogy előfordulnak olyanok akik 20 körül vannak, de az tény hogy a többség inkább a 30-40-es korosztályba tartozik. Viszont a legtöbben első diplomások szoktak lenni, mert munka miatt van rá szükségük a feljebb jutáshoz, de olyanokat is ismerek akik gyerek miatt nem tudták befejezni nappalin a szakot és pár év kihagyással levelezőn tanulnak most. Levelezőn nincs olyan sok kontaktóra, elég ha 1-2 emberrel összehaverkodsz kicsit hogy ha hiányzol óráról valaki tudja küldeni az anyagot, de amúgy nem olyan mint pl a középiskola ahol bárkit kinéznének a kora vagy a tudása miatt.
En is gondoltam a levelezore 18 evesen, mert joval alacsonyabb volt a ponthatar es dolgozhattam volna mellette rendesen. :).
Olyat ismerek aki egyszererre jar ket szakra, az egyiket levelezon csinalja es 19 evesen kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!