Hogyan lehetek pilóta az USA-ban?
Szia!
Először itt Európában gyűjts pár ezer repült órát, akkor oda is könnyebben bejutsz! Ott magasabbak a feltételek, mint itt.
köszönöm az előző választ, csak azért pont ott mert imádom a kultúráját az us-nak meg a városait és a repülés is érdekel igy ez a kettő találkozik.
miben magasabbak mint Európában? akkor gondolom nem kell állampolgárnak lennem ott, de állampolgársági hiányéban ha jól tudom zöld kártyát stb. csak 5 évre szól, ilyen esetben állampolgár kell, hogy legyek ott, vagy meghosszabítják a kártyát? van az us airlines-nak saját pilóta képzése? mármint a type raitingen kívül?!
választ(okat) köszönöm.
Előző kommentelőhöz:
1. Honnan gondolod, hogy mennyi pénze van a kérdezőnek?
2.Miért kéne ezzel tisztában lennie? Azért írt ki kérdést, hogy érdeklődjön, információt gyűjtsön ezzel, repüléssel kapcsolatban.
A kérdezőhöz:
Sajnos a kérdésed amcsi részéről nem igazán tudok információval szolgálni, viszont én is azt tudom javasolni, hogy itthon kezd el a karriered, nem tudom mennyi idős vagy, de tudom ajánlani a Nyíregyházi egyetemen lévő pilóta képző szakot, 3,5 év alatt elvégzed, igaz 16 millió forint a 7 félév, viszont felvehetsz rá diákhitelt, végén pedig ajánl a WizzAir egy állást, elmész a WizzAirhez, vagy ha akarsz kiköltözöl külföldre és megpróbálkozol más társaságoknál, de most maradjunk a Wizznél, ott dolgozol pár évet, visszafizeted a hitelt, a type ratinget levonják a fizetésedből, pár évet gyűjtögetsz pénzt és ezután meglévő tapasztalatoddal és pénzeddel kiköltözhetsz amcsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!