6 nap alatt, ha az összes informatika érettségit megcsinálom, akkor elérhetek 90%-ot?
Figyelt kérdés
a nulláról kezdve, 6 nap alatt az összes informatika érettségit megcsinálva2018. máj. 3. 23:46
1/3 Miss Endzsi válasza:
Én előtte egy nappal tanultam és 89 lett.
Neked még bőven van időd.
2/3 anonim válasza:
Ha a nulláról kezded akkor a 6 nap már nem lesz elég, mivel hirtelen annyi új információ/lépés lesz, hogy lehefetlen az összes raktározása.
3/3 anonim válasza:
Attól függ:D
Én ilyen excelles/wordos szarokkal soha életemben kb nem találkoztam úgy 6 hónap alatt heti 5-10 órával bőven felkészültem, pedig soha az életben nem használtam egyik office programot se:D
Ha ti használtátok és tudod mit kb merre keress akkor szerintem elég.
Ha te sem használtad akkor elég kevés lesz, mert az infó érettségin nem a tudás hanem a gyorsaság számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!