Mit jenlent az, h HIMYM? Angolról magyarra
Figyelt kérdés
Köszi2010. jún. 13. 21:50
1/9 anonim 

válasza:

how I met your mother - így jártam anyátokkal
a sorozat.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
és ez miylen sorozat?
2010. jún. 13. 21:54
4/9 anonim 

válasza:

szerintem borzasztó unalmas, de mostanában mindenkinek ez a kedvence
5/9 anonim 

válasza:

szerintek klassz sorozat. érdemes megnézni pár részt, nagyon könnyen rá lehet szokni :) de érdemes eredeti hanggal nézni!
7/9 anonim 

válasza:

én szeretem minden részét megnéztem már netről :D
8/9 anonim válasza:
Eredeti hanggal a legjobb, de nekem sajnos nincs Comedy Central-om, ezért letöltöttem mind az 5 évadot. De én hülye data DVD-ként írtam ki, így nincs angol hang, sem felirat. A gépről pedig már letöröltem :(
9/9 anonim 

válasza:

#4-esnek: Már ne is haragudj,de nem tudom, neked ez hol unalmas. A világ legjobb sorozata, és elfogultságom mellett azt is el kell mondanom,hogy ha nem értékeled, ne is írj ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!