Ahhoz, hogy pénztáros lehessek milyen végzettség kell?
Figyelt kérdés
Eddig ugye volt a bolti eladó-pénztáros tanfolyam de az már megszűnt. Boltvezető képzéssel ülhetek kasszában is? Sima eladói képesítésem van, de ugye az nem elég.2018. máj. 2. 09:49
1/3 anonim válasza:
Tesóm sima érettségivel csinálja, egyébként cukrász.
2/3 anonim válasza:
Ha van érettségid már lehetsz pénztáros. Manapság már nem kell hozzá képzettség, ha mész egy munkahelyre ilyen munkakörbe akkor ott megakpod rá azt a pár órás oktatást hogy mit kell tudnod, meg az adott pénztárgép típusra, utána első munkanapodon odatesznek egy régi dolgozó mellé hogy tanulj be és ennyi.
Én is így kasszáztam anno a Lidl-be még 4 évvel ezelőtt, de elsősorban árú feltöltő voltam, csak időnként kasszáznom is kellett ha sokan mentek szabira, vagy alapból kevesen voltunk valami miatt.
Ott volt egy kollégám aki raktáros volt, tele volt melóval, és befogták 1-2 órára kasszázni ami nem is ment neki jól, de ugye neki is be kellett rá tanulnia, mert sok vevő volt, mi alkalmazottak meg kevesebben is voltunk.
3/3 anonim válasza:
Én érettségivel voltam pénztáros egy évig, nem kértek semmi más végzettséget. Sima eladói végzettség is elég, volt olyan is ahova 8 általánost kértek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!