Szakdolgozat kérdőív, kevés a minta. Mit tehetek ilyenkor?
Amennyiben tényleg semmilyen módon nem lehet már több, akkor erősen függ attól, hogy maga a téma, amit feszegetsz az mennyyire múlott a kérdőív válaszain.
Pl.: Azt kutatod, hogy az embereknek mennyire fontos a xy termék az életükben, akkor eléggé gáz ha kevés a minta, mivel végül nem kaptál rá választ...
Bár nem ismerjük a témát, sem azt, hogy miért nem lehet utólag módosítani. Így nyitott kérdések, felvetések hadába ütközünk mi is.
Én megírtam a szakdolim (tanításmódszertan, gyp), megbeszéltük a konzulenssel, hogy ez nem az a téma, ami kutatást kíván.
Majd a leadási határidő előtti napon benyögte, hogy mégis kéne. Kifizettem a hosszabbítás díját a suliban, megírtam a kutatás eredményeit, majd írtam egy kérdőívet. Senki nem töltötte ki, profin megoldottam az elemzésüket így is...
Már hogyne vonna le az értékéből!
Ha anonim, akkor tényleg azt tudod tenni, mint a korábbi válaszoló mondott: a beérkezett válaszok alapján kamuzol. Persze, nem etikus, de jobb, mint megbukni vagy kettessel átmenni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!