Mi a véleményetek a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről? Mennyire nehéz maga az egyetem és minden félévben bekerülni a koliba?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 18:56
2/5 A kérdező kommentje:
A közigazgatás-szervező alapszak.
2018. ápr. 29. 19:37
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon vész lenne, bár sokat panaszkodnak, hogy mennyit kell magolni, de legyünk őszinték, azt kb. mindenhol kell. De szerintem csak akkor válaszd ezt a szakot, ha neked tényleg az minden vágyad, hogy az államigazgatásban dolgozz, mert egyébként száraz az anyag, az viszont vitathatatlan előnye, hogy az államigazgatásban elég fixen lehet tudni a pályaívet.
4/5 anonim válasza:
Szia! :)
Én másodéves vagyok. NAGYON megbántam ezt az egyetemet...10-12 vizsgám van minden félévben, a közös modulos tárgyak miatt.
Közös modulos tárgyak azt jelenti, hogy HHK (katonák) és RTK (rendőrök) tárgyait is tanuljuk.
A legjobb barátnőmnek jogon 4 vizsgája van összesen minden félévben...
Nem ajánlom az egyetemet, mert borzalmas az oktatás.
Sok vizsgánk van. Rengeteg felesleges tárgyunk van. Tudni kell, hogy mikor volt az első kibertámadás stb....
A kollégiumba csak 4,4 átlagtól lehet bekerülni.
Reggel 8tól este 8ig vannak óráim folyamatosan és csak hétvégén tudok készülni a zhra..
5/5 anonim válasza:
a vizsgaidőszaki 4 hét nagyon kemény
sok a felesleges tárgy
a koliba nagyon nehéz bekerülni
jog jog és jog
egyébként én szeretem
csak éppen mindenhol létszámstop van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!