Ha máig nem jött meg a felvételi értesítő levél akkor mikorra várjam?
Figyelt kérdés
Máig kellett volna megjönnie,a leendő osztálytársaim nagy részének már megérkezett2018. ápr. 27. 19:17
1/3 anonim válasza:
Nekem se jött semmilyen levél egy suliból sem. Igazából szerintem máig kellett feladniuk a levelet. Ha jövő héten sem érkezik meg, akkor utána kell járni!
2/3 A kérdező kommentje:
Annak a sulinal a honlapjara ahova megyek,ki van irva hogy ápr.27-ig mindenkit ertesitenek levelben szoval nem ertem hogy miert van olyan aki megkapta,es miert van olyan aki nem...😕
2018. ápr. 27. 19:33
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez van várólista miatt.De tudom hogy felvettek mert ahol eredetileg bent voltam ideiglenesen 6.ént onnan is elutasítottak ha jövő héten sem jön akkor utána kell járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!