Ismertek olyan pszichológust, aki jól él?
Figyelt kérdés
Pszichológus leszek. Ebben vagyok jó és ez az, ami mindig is érdekelt. Az egyetlen aggodalmam, hogy meg fogok -e élni belőle később? Ismertek olyat aki jól is keres és elégedett?2018. ápr. 26. 20:22
1/3 anonim válasza:
Ismerek, de az apja meg a pasija közösen tartják ki.
2/3 anonim válasza:
Én is ismerek, ő boldog azért amiért azt tanulhatta / csinálhatta amit szeretett volna a pszichológiát, előtte mérnöki szakot hagyott ott érte.
Jelenleg még angolt is szokott oktatni hetente 5x. Ami havi 45-50ezret hoz neki a iskolai-tanácsadói fizetéshez. Egyébként nagyon szereti amit csinál.
Ha valaki boldog, akkor nem élhet ,,rosszul''.
De ha valakinek az a boldogság, hogy tökéletes teste legyen, a legújabb divatos ruhákat akarja hordani. Egy jó belvárosi/városi panorámás lakásban akar élni. Sokat akar utazni (évente akár 2-3x) Annak nem biztos hogy a pszichológia való. Legalábbis tedd mérlegre, hogy mi a fontosabb, az elhivatottság a pszichológia iránt vagy a pénzzel megszerezhető ,,boldogság''.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon elgondolkodtató volt. Igazából nem akarok változtatni a választásomon, én ebben vagyok "otthon", csak felkészülök a jövőre. Az angol tanítás sem rossz ötlet kiegészítésképp.
2018. ápr. 27. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!