Mekkora szégyen megbukni középszintű szóbeli érettségi vizsgán?
Figyelt kérdés
Napi 4-5 órát tanulok, vagyis csak olvasom a tételeket, de nem érzem magam magabiztosnak. :-\ Elég gyenge tanuló voltam mindig is, valaki biztatna pár szóval? Vagy leírná, hogy az ő szóbelije hogy zajlott, akkor is ha nem volt éppen a helyzet magaslatán?2010. jún. 13. 13:25
11/18 anonim válasza:
Ha szigoruan vesszük sokkal több.
Van irod 20, nyelvtan 20, töri 20, művtöri 20 (A ,B és C része is van...szval ha olyan szigoruan vesszük az kapásból 60 de ugyis csak ugyanannyi időm van, nemk ell annyit beszélni egyről.) angol még 20, de arra meg nem készülök, mert nem lehet. az úgyis menni fog, és hiába is p*csáznék be 20 sablontételt, ott angolból ez ugysem segít.
Szóval attólfügg hogy számolod:)
12/18 anonim válasza:
Magyarból ne parázz, ott kapsz könyvet/forrásszöveget. Törinél atlasz (kronológiai táblázattal) + forrás. Nyelvtanból 1-2 mondatot csak le tudsz elemezni :D. Föci nagyrésze szintén atlasz+forrás:D
13/18 A kérdező kommentje:
Angoltól parázok :-\ Bár mondjuk 5 pontért hajtok, csak hogy a kettest adják meg.
2010. jún. 13. 18:11
14/18 anonim válasza:
Ne parázz ember!:D Fog menni simán, ha rendes a tanár. Minden témához vegyél át pár alap szót és megvan:)))
Szorítok.
15/18 anonim válasza:
Hát szerintem tőlem senki sem áll sz*rabbul... 100/0 Az az egyet sem tudok teljesen, van amibe bele sem olvastam, és szintén kedden vizsgázok, és még csak annyira rossz tanuló sem vagyok, és jelentkeztem felsőoktatásba. Csak amit eddig elértem azt sem tanulással:D
16/18 anonim válasza:
nem megy valaki infóból? na én holnap.. tudom, meg se szólaljak, mert előrehozott, angol+infó, de félek rendesen xd
17/18 A kérdező kommentje:
Tényleg ne szólalj meg :D
2010. jún. 14. 05:04
18/18 A kérdező kommentje:
Aki túl van rajta az leírhatná milyen volt, meg ilyesmi.
2010. jún. 15. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!