Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Vége mindennek?

Mit csináljak? Vége mindennek?

Figyelt kérdés

Egyik gimibe se vettek fel ahova szerettem volna menni hogy majd allatorvos lehessek.

Turisztikára vettek fel.

De én nem szeretnék olyan munkát ahol egyhelyben kelm uldogelni meg hasonlok.

En szivesen foglalkozok allatokkal mert imadom oket.

Most mit évő legyek?

Nem akarok ratyi logisztikus lenni.

2018. ápr. 23. 18:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj rendesen és kérd át magad.

1001 gimnázium van az országban, az egyikben biztos hogy lesz üresedés, ettől nem tartanék a helyedben. De pörgetni kell a tanárokat, maguktól nem fognak sorban állni érted, hogy hadd vegyenek fel.

2018. ápr. 23. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
És 4.25-el nem vettek fel SEHOVA?! Eléggé hihetetlen.
2018. ápr. 23. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
A 4,25 teljesen rendben van, de önmagában nem mond sokat, ha elrontotta a felvételit, akkor meg sajnos egy gimnáziumba kevés is. Meg persze versenyistálló iskolák is vannak, lehet, hogy a kérdező olyanokat jelölt meg. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy valakit nem vesznek fel, jó átlag ide vagy oda.
2018. ápr. 23. 21:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Átlagos felvételit. Irtam es jeloltem 4 gimit es 1 mento szakot. Es a mentore vettek fel.
2018. ápr. 23. 21:57
 15/19 anonim ***** válasza:

4.25 az oké

Ha emellé sikerült egy 60-70 pontos felvételit írni ami szerintem annyira nem nagy dolog akkor azért a gimik nagy részébe behívtak volna legalább elbeszélgetésre...

Volt hogy olvastam hogy pl a fazekasba 70-75 pontra behívtak valakit, pedig az elég kemény suli.

2018. ápr. 24. 17:35
 16/19 A kérdező kommentje:
63 pontos lett a felvételim.
2018. ápr. 25. 19:43
 17/19 A kérdező kommentje:
És megjeloltem a fehervari gimikbol parat amiben van olyan szak amit en kerestem
2018. ápr. 25. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Várd meg amig kiteszik hogy hol maradt szabad hely.

A www.oktatas.hu honlapon lesz fenn. Gimikben is szokott maradni hely.Nézd meg és ha valami megtetszik azonnal jelentkezzetek annak a sulinak az igazgatójánál!! Ha ott fel tudnak venni akkor NEM kell a turisztikait elkezdened hanem az újonnan választott suliban kezdhetsz szeptemberben. Másik variáció: Most megnézed a Fehérvári sulik honlapját hátha kiették maradt e betöltetlen hely náluk.Ha igen akkor arra lecsapni! Sok sikert!

2018. ápr. 26. 07:52
 19/19 anonim ***** válasza:
kiették" :) kitették akart lenni.
2018. ápr. 26. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!