Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Olyan egyetemen, ahol a...

Olyan egyetemen, ahol a záróvizsga együtt van a diplomavédéssel, kérvényezni lehetne, hogy megvédjem a szakdogámat?

Figyelt kérdés

A szakdogát sikerült megirnom, pont az utolsó határidőre befejeztem, csak sajnos közben egy tárgyra nem fordítottam kellő figyelmet, és nem sikerült teljesítem. Közben meg már megküldték a zv beosztást, ahol én is szerepelek. Most mit kell vagy kellene csinálnom?

KÖszönöm

2010. jún. 13. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm pontosan így járt.Nálunk is együtt van a védés+államvizsga

Megvan a szakdogája,leadta,még ő is szerepel a listán,(ki- mikorhol államvizsgázik..)

De sajna nem mehet mivel hiányzik ey tárgya:S

SZTE-JGYPKról van szó.

2010. jún. 13. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
megkérded a tanulmányi osztályon, hogy mit javasolnak. egyetem-függő.
2010. jún. 13. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
*egy
2010. jún. 13. 10:10
 4/10 A kérdező kommentje:
És ő mikor tud menni államvizsgázni? Télen? Azért most nagyon rosszul érzem miatta magam, mert már nagyon sok tanultam és pont egy semmi tantárgy miatt nem lesz diplomám.
2010. jún. 13. 10:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért majd még holnap megkérdezem a to-t. Hátha valami biztató dolgot tud ajánlani a számomra.
2010. jún. 13. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok

januérban tud majdcsak menni:á

2010. jún. 13. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
*januárban
2010. jún. 13. 10:53
 8/10 A kérdező kommentje:

F*Sz* akkor gondolom a diplomámat aktuális helyzetnek megfelelően frissiteni. De mivel a témám az eva volt lehet hogy vadi új diplomadolgozatot kell irnom.

És még lehet hogy a munkaerő piacon is hátrányba kerülök emiatt....:(((. Ez nagyon elszomorító dolog.

2010. jún. 13. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:

:(

hát igen ez így szívás...:(

de azért biztos ami biztos próbálj utánajárni,hátha engedélyezik..melyik sluliról van szó?

2010. jún. 13. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
*suliról
2010. jún. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!