Olyan egyetemen, ahol a záróvizsga együtt van a diplomavédéssel, kérvényezni lehetne, hogy megvédjem a szakdogámat?
A szakdogát sikerült megirnom, pont az utolsó határidőre befejeztem, csak sajnos közben egy tárgyra nem fordítottam kellő figyelmet, és nem sikerült teljesítem. Közben meg már megküldték a zv beosztást, ahol én is szerepelek. Most mit kell vagy kellene csinálnom?
KÖszönöm
Legjobb barátnőm pontosan így járt.Nálunk is együtt van a védés+államvizsga
Megvan a szakdogája,leadta,még ő is szerepel a listán,(ki- mikorhol államvizsgázik..)
De sajna nem mehet mivel hiányzik ey tárgya:S
SZTE-JGYPKról van szó.
2.vagyok
januérban tud majdcsak menni:á
F*Sz* akkor gondolom a diplomámat aktuális helyzetnek megfelelően frissiteni. De mivel a témám az eva volt lehet hogy vadi új diplomadolgozatot kell irnom.
És még lehet hogy a munkaerő piacon is hátrányba kerülök emiatt....:(((. Ez nagyon elszomorító dolog.
:(
hát igen ez így szívás...:(
de azért biztos ami biztos próbálj utánajárni,hátha engedélyezik..melyik sluliról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!