Szerintetek érdemes nyelvvizsgánál fellebbezni?
Sziasztok!
LanguageCert-es nyelvvizsgáról van szó, C1.
Beszédkészség nem sikerült, 2 ponttal van kevesebb.
Én úgy éreztem, hogy megvan, a vizsgáztatók közül az egyik azt mondta, hogy szerinte megvan a másik azt, hogy szerinte csisszes.
Van valakinek pozitív tapasztalata nyelvvizsga elbírálással kapcsolatban?
Azért fontos, mert nekem idén lesz felvételim felsőoktatásba és a pontok miatt nagyon kellene, hogy legyen C1-es nyelvvizsgám...
Előre is köszi a válaszokat!
Szia :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is.
Ugyanúgy én is C1-en voltam a LanguageCert-es nyelvvizsgán és nekem is 2 pont kellene a beszédkészséghez, hogy meglegyen. Nekem is a felvételihez lenne szükséges, mint többletpont. Én úgy vagyok vele, hogy megpróbálni még egyszer nem lenne időm rá, így szerintem megcsinálom a fellebezést. Hátha találnak benne még 2 pontot.Egy próbát megér :)
nem mertem megkockáztatni, mivel egy csoporttársam is nyelvvizsgázott, aki sokkal jobb nálam és ő is alig kapott többet, mint a minimum...
Angol tanárom azt mondta, hogy nem tudja elfogadni azt, hogy lepontozták a szókincsemet és mondta, hogy inkább menjek máshova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!