Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetek matróz vagy tengerész?...

Lehetek matróz vagy tengerész? Hajós munkához milyen nyelvvizsga kell? Mi a feladata a szobalánynak?

Figyelt kérdés

45kg/170cm csaj vagyok, van nyelvérzékem, de nem tudom, hogy lehetnék-e matróz vagy tengerész...(a fizikumom miatt)

A második kérdésem: a nyáron szeretnék még egyetem előtt hajón dolgozni (takarító, szobalány), de egyelőre nyelvvizsgát nem tettem, viszont 2 nyelvet tanulok. Csak szóbeli kellene ehhez a munkához, vagy komplex?

3. kérdésem: Mit csinál egy szobalány?

Kérlek benneteket, írjatok minél többen és aki csak hülyeséget írna, az kérem ne itt tegye! Köszi

2010. jún. 12. 17:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Még kifelejtettem, hogy van egy táblázat hajózási technikus címmel, és aki ért hozzá, kérem, segítsen! privimre írjon, és megmutatom, mit nem értek:S Köszi!!!!
2010. jún. 12. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Írok ide mert sokan olvassák a kérdést,a szobalány nem matróz és lányként nem is lehetsz matróz amúgy,szobalány meg olyan mint a Hotelekben csak hajón,takarítasz csak igazából.
2014. szept. 18. 16:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem, hogy a szobalány nem matróz... A 2 dolgot nem is egyszerre terveztem csinálni :) Hanem inkább kalandvágyból.. Azóta voltam szobalány külföldön. Fél évig, aztán visszajöttem a suliba. Az álmodozást, a kalandozást most kell véghezvinni, nem? :) Ha majd gyerekem lesz, nem ugrálhatok a világban össze-vissza, ugye? :)
2014. okt. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!