Mikor illenék szólni egy iskolának hogy a két éves képzés már nem indul jövőre így az első évesek hoppom maradnak?
Két éves OKJ-s képzés. Az iskolától már tavaly novemberen megvonták a képzés jogát tehát új évfolyamot már nem indíthat 18. szept-ben. A döntést megfellebbezték de elbukták így idén jan-ban már fix volt hogy annyi a képzésnek, a jelen tanév még kifut és game over.
A kérdésem itt tanító tanárként: az iskola vezetésének mikor illenék szólni a két éves képzés első éveseinek hogy totál feleslegesen járnak ide, mert a második évet már nem végezhetik el? Max kereshetnek más iskolát azonos képzéssel hátha oda átveszik őket de ez lutri mert más iskolát semmi se kötelezi az átvételre.
Ugyanis bár már jan-ban fix volt a dolog, most ápr van még egy szót se szóltak nekik, nekem a tanárnak meg nincs jogom szólni mert elvileg én „nem is tudok" a dologról ugye.... én csak egy itt tanító vagyok én azt hivatalosan nem tudhatom hogy mit fellebbez meg és bukik el a suli... de mivel kis iskola tudok mindent.
Csak nem nagyon van gyomrom bemenni órára és játszani hogy minden rendben és arról bezsélni adott esetben mely tárgyak lesznek a jövő tanévben meg mi lesz a majdnai vizsgán mindezt úgy hogy tudom semmiféle jövő tanév meg vizsga nem lesz. Itt nem.
Jó kis szitu mi????
Ha meg elmondom majd még számonkéri a vezetőség hogy „lázítok" és eleve felmerül majd a kérdés honnan tudok én erről. (Na honnan? Onnan hogy kis intézmény és egy kávé mellett dumálva sok minden kiderül)
Más lehordása egy kérdésért, a kioktatás és a számonkérés az megy. Fordítva meg már nem tetszik. Jó kis szitu mi????
Gondolom a diákokkal is ilyen vagy.:) Sajnálom őket.
Arra, hogy miért vagy hülye, jöjj rá magadtól. Több pontban is fel tudnám sorolni, de nem teszem, mert nem kérheted rajtam számon, én nem vagyok a diákod. Illetve nem is érsz nekem annyit, hogy azzal töltsem az időmet.;)
18volt a hozzászólások száma minden mentve persze automatikusan az utolsó szóig.
Mindig minden mentve.
"És mit csinálsz a mentett hozzászólásokkal? Nem vagy te egy kicsit paranoiás?"
Gyakran azt csinálom hogy mikor X hozzászólást törölnke és nekem el van mentve mind, akkor az összeset egyben ömlesztve ctrl C ctrl V és megírom a modinak hogy miért törölte ők erre közlik semmit se töröltek én meg erre közlöm akkor ezek a szövegek mik dátummal óra perccel elmentve? Erre sosincs válasz.....
Nem érdekes?
Ja és tudod előre, hogy törölni fogják? Talán mert olyanokat írsz? :DDD
És mire jó az, ha elküldöd nekik? Mit érsz el vele? Semmit?
"És mire jó az, ha elküldöd nekik? Mit érsz el vele? Semmit?"
Leírtam mit érek vele. Leírtam. Tán olvasd el.
Nem semmit. Volt már többször itt olyan hazug gyökér aki ezt meg azt írt amit töröltek és amikor számon kértem közölte hogy ő olyat sose írt.
És akkor megkapta a mentést dátum óra perc az utolsó szóig mentve minden.
És erre elhallgatott az állatja.
Ez többet ér mindennél nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!