Mennyire nehéz a földrajz érettségi szóbeli része? Ezek függvényében kicsit tartok tőle?
Figyelt kérdés
Szóval a földrajzom középszinten 89% lett. Viszonylag sokat tanultam rá.
A tanárom azonban nem adta meg a konkrét szóbeli tételeket csak a témaköröket. Van kb 10-11 témakör azokon belül több lehetséges tétel.
Ez így összesen több mint 100 tétel. Az lenne a kérdésem hogy ha csak a témaköröket alaposan megtanulom akkor a szóbelin is el fogok boldogulni ugye?
2010. jún. 12. 14:56
1/4 anonim válasza:
en is kivancsi lennek, szoval vki nyugtasson meg,hogy nem lesz nehez:) bar nekem nem szamit a foci, de nem kene beegni
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem se számít semmit se:)
2010. jún. 12. 15:48
3/4 anonim válasza:
ha a témakörök megvannak adva, már jó. jó alaposan nézzétek át őket, aztán meglepetés nem fog érni. valószínűleg valami könnyű tételt fogtok kapni, hiszen a tanároknak sem céljuk szívatni titeket.
4/4 anonim válasza:
Nekem megvan a 40 kidolgozva tanártól, tehát egységes mindenkinek, de vannak benne olyan hülyeségek :S de neten biztos találtok ti is kidolgozottat,ami segít vmennyire.Térképpel tanuljátok és akkor emlékezni fogtok rá meg minden:) sok siekrt nektek is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!