Hohy döntsem el, hogy mi legyek?
Matematika/Fizika páros mellett teszem le a voksomat, majdnem mindenhova jó jelen állás szerint. Főleg ha a többi fakt téged egyáltalán nem érdekel. Hát hogy hogy fog változni az egész mire végzel, azt franc se tudja.
Szerintem a matek a legjobb. Nem lehet csak azt választani? Kell mellé a fizika is?
A matek egyrészt azért jó, mert az fejleszti leginkább az absztrakt gondolkodást. De ehhez te is kellesz, ne csak úgy fogd fel mint megtanulandót, hanem tegyél bele többet. Aztán azért is jó a matek, mert ez a leghasznosabb programozáshoz is. Ami simán felmerülhet később, egy csomó területen. Szóval a matek egy nagyon általános jó dolog.
A biosz-kémia meg talál a legérdekesebben hangzik.
Szerintem is hagyd a töri irodalmat. Az irodalom szép dolog, de azt majd szedd fel később szórakozásból ne így.
Amúgy szerintem inkább orvos legyél, mint üzlet ember. Az szebb dolog. Az orvos egy olyan szakma, amitől értelmes lesz az élet, ha semmi mást nem is csinálsz már azon kívül. Ráadásul a jelen magyarországon egy kritikus terület. Több orvosra lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!