Az érettségi előtt fontos átgondolni, hogy milyen faktra menjek vagy az annyira nem befolyásolja a továbbtanulásomat?
LEHET előny, ha jól választasz faktot, de nem kell túlgörcsölni. Én nyelvtagozatról mentem orvosira, fakt sem volt, sem bioszból, sem kémiából, mégis 460 pontom lett, ráadásul semmi hátrányát nem éreztem az egyetemen, hogy én heti 10 órában nyelvet tanultam, nem bioszt és kémiát, sőt, a nyelvtudásomnak csak az előnyeit érzem:) - Akkor érezném, hogy elpocsékoltam az időt, ha biosz-kémia faktra mentem volna.
Szóval azt a faktot válaszd, ami érdekel, illetve ha más tanár tartja a faktot és az alap órákat, akkor azt is vedd számításba, kinek az órájára szeretnél inkább még két évig járni:) - Én pl. azért bántam meg, hogy nem vettem fel egy, az egyébként számomra teljesen haszontalan faktot, mert így "elvesztettem" a korábbi tanárom, aki úgy magyarázott, hogy meg is értettem, és az alapon hiába volt kevesebb anyag, azzal a tanárral kínszenvedés volt a tanulás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!