Akik orvosira jelentkeznek/jelentkeztek: Ti milyen sorrendben jelöltétek? Van B tervetek, ha nem lesz elég pontotok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 16:47
1/8 anonim válasza:
DOTE, SZOTE, PTE. :) Nincs B tervem, ez a második jelentkezésem (másik szakról jelentkezek át), úgyhogy imádkozok és tanulok, hogy jól sikerüljön az emelt kémiám. :) Valszeg kinyírom magam, ha nem vesznek fel.. na jó, ez még viccnek is rossz. :D
2/8 anonim válasza:
SZTE, PTE, DE a sorrend. Még gondolkozom, hogy Szeged vagy Pécs legyen-e az első sorrendmódosítás után, de valószínűleg Pécs lesz. :)
B terveim között szerepel a fogorvosi Pécsen, illetve a gyógyszerészeti Pesten és Szegeden. :)
Neked kérdező, hogyan alakult a sorrended?
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából én még csak tizedikes vagyok, csak már kacsingatok a téma felé, mert régóta az az álomom, hogy háziorvos lehessek! :)
2018. ápr. 9. 22:10
4/8 anonim válasza:
Nekem
DE
DE-FOK
DE pszichológia
És az utolsó a gyógytornász.
Őszintén szólva, ezek közül bármelyiket szívesen csinálnám. Fogalmam sincs, h felvesznek-e orvosira. Minden az emeltjeimtöl függ..
5/8 A kérdező kommentje:
Sok sikert hozzá:)
2018. ápr. 12. 16:37
6/8 anonim válasza:
Eredetileg Szeged, Pécs, Debrecen lett volna a sorrend, de a jelentkezésnél már Pécs felé húzott a szívem, így a PTE áll az első helyen. Nincs B-terv, sikerülnie kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!