Ha nem ott lakom is mehetek oda okj kepzesre?
Figyelt kérdés
Hali
Baratom soproni, en somogy megyei.
Mivel itt semmi olyan szak nem indul okj-n ami erdekelne, igy erosen gondolkodom hogy Sopronban vegzem el. Baratom szulei engednek hogy ott lakjak. (Baratommal 10 honapja vagyunk egyutt)
Egyetem kizarva mert felevkor a kegyelem kettest kaptam meg matekbol..
Az ovonoi/dajka es a bolcsodei pedagogusi szakma erdekelne
Kotelezo kozossegi munkat (50 ora) is a helyi ovodaban vegeztem. Hangom az nem igazan van, de szeretnem megprobalni.
Szerintetek lehetseges? Ha Somogy megyei lakcimem van nem neznek ram furan mit keresek egy soproni kepzesen?
Ha innen jarnek be Kaposvarra az ut is 1 ora lenne.(+ draga berlettel)..ott viszont helyben.
Koszonom a segitseget!
18/L
2018. ápr. 2. 18:51
1/2 anonim válasza:
Én is jelentkeztem olyan OKJ képzésre ami tőlem elég távol van konkrétan Budapesten 2 órás út, de hétvégi tanfolyami képzés, más lehetőségem jelen esetben nem volt, és azt a szakmát le szeretném tenni, így nagy utat kell megtennem cserébe, amúgy Oszkár telekocsival ajánlatos utazgatni, olcsóbb mint a vonat, olyan 2.000 Ft az utazás, meg persze nyilván, az adott városba venni még legalább 10 db-os gyűjtőjegyet olyan 3.000 Ft, de semmi se olcsó manapság, és még mindig így éri meg a legjobban én szerintem utazni más városba. Ha meg furán is néznek az emberre, hogy más városból jött akkor ez van, megmondod, hogy itt volt lehetőséget elkezdeni az adott képzést és kész, nekem is így kellesz tennem :D
2/2 A kérdező kommentje:
Ismerem az Oszkart :D
Koszonom szepen!
2018. ápr. 3. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!