Egy hetem van 120 tételre, szerintetek menni fog? :D
Előbb szedtem össze a tételeim, ami megvan... :D Ma akarok nekiülni, és minél többet átnézni, bemagolni, beleolvasni...
Eddig nem tanultam, úgy voltam vele, ha átnézem, úgyis kimegy a fejemből...
Kaptam egy pofont (nem szó szerint), és felvilágosítottak, hogy ha már eddig eljutottam, csináljam is végig az egészet!
Szeretném, így egy héttel a szóbeli előtt tisztességesen megtanulni, amit csak lehet, menni fog?
Nem a gép előtt ülök, csak most akarom, hogy valaki öntsön belém lelket! :D
Csak akarat kérdése. Ha te elég elszánt vagy megteszed, és végülis ezért tanultál x évet nem?:D
sok sikert

Köszi! :) Igen, most elszántam magam!!! Remélem sikerülni fog.
Amúgy azért is hagytam a francba eddig, mert voltam már így vizsgázni, amire mindent megtanultam, csak leblokkoltam, és egy tárgyól semmit nem tudtam, és csak azért engedtek át, mert a többi jó lett... a többiek, akik nem tanultak, simán átmentek mindenből... és ez kicsit lehozott...
Szolnokra járok egy középiskolába, szóval én érettségizem. :D
Sok sikett az államvizsgádhoz!!!
Én amúgy hülye vagyok, elég sokára tanulok meg egy tételt is... 2-3 órákat ülök felette, mire megjegyzem :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!