Érettségimben nem raktak egy betűre ékezetet, amin amúgy van, de sok helyen elnézik néha, ez befolyásol valamit majd a jövőben nekem, hagyjam úgy?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 19:48
1/6 anonim válasza:
Válogatottunk megküzdhet az aranyéremért.
Válogatottunk megküzdhet az aranyeremért.
Csak egyékezet, mégis elég nagy különbség. Amúgy nem értem a kérdést.
5/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Adminisztrációs hibák bármikor előfordulhatnak, egy ékezethiba nem lesz kihatással az érettségid eredményére.
6/6 anonim válasza:
Ne hagyd annyiban, javíttasd ki. Az én angol nyelvvizsgámra angolosan, ékezet nélkül írták a nevem és iszonyú szívások árán tudtam csak egyetemen elfogadtatni, miután szereztem egy állami igazolást arról, hogy tényleg nekem adták ki a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!