Hogyan tudom kérvényezni, hogy a sikeres nyelvvizsga eredményemről a vizsgaközpont állítson ki igazolást?
Figyelt kérdés
Május 8.-án nyelv vizsgáztam, és hétfőn derült ki, hogy sikeres volt. Viszont azt írják, hogy az eredménykiírás után 6 hét, mire a nyelvvizsga bizonyítvány megérkezik, de nekem júli 8.-ig szükségem lenne rá. Az eredményről előbb is kiállítanak papírt, de nem találom sehol, hogy hogyan tudnék nekik ilyen kérvényt benyújtani, hogy állítsanak ki az eredményemről igazolást. Valaki tudna nekem segíteni? Az euroexam-ről lenne szó.2010. jún. 10. 12:16
1/2 anonim válasza:
Mondjuk befáradsz a vizsgaközpontba és megérdeklődöd hogy lehet megoldani.
2/2 anonim válasza:
vigyázz ha felvételihez kellene igazolás akkor azt nem fogadják el amit a nyelvvizsgaközpontban adnak ez a nyak oldalán is fent van, és én is euroexamon voltam, és én is felvételizek, szal a megoldás az ha nem jön meg juli 8-ig a bizi, hogy a felvi. hun van egy olyan h kérvénytár és ilyen nyelvvizsga hitelesítő lap szerű azt kell kitölteni és elküldeni az oktatási hivatalnak, ha sikerült a nyelvvizsgád
itt a link ezt kell kitölteni és elküldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!