Akik Karinthy Frigyes Gimnáziúmba németre jelentkeztek, nektek hány pontotok van?
Sziasztok én is Karinthy Frigyes Gimnáziúmba jelentkeztem németre és 162 ponton van . Ez mennyire esélyes ? De ez csak a mellék kérdés .
A válaszokat előre is köszönöm 😊
1 Köszönöm a válaszodat ! Nagyon “kedves” vagy , hogy kijavítottad a hibámat, nem szeretnék vitatkozni , de ez bárkivel történhet ( még veled is ) , és ha vicces szeretnél lenni , akkor gyakorolnod kéne , még hozzá sokat , ha szeretnéd megadom a humor club számát , hátha jobb lesz a humorérzéked.
2 Ha pedig vitatkozni szeretnék, akkor lenne pár kérdésem :
Mit nyertél ezzel, hogy kijavítottad a hibámat , lehet hogy az volt a célod , hogy több helyesen író diák legyen Magyarországon , ha igen akkor rengeteg egyetemen ki vannak nyítva a kapuk , amelyek várják , hogy egy nagy nyelvtan tudó náluk tanuljon .
Tényleg magyartanár szeretnél lenni? (ha igen akkor tisztellek )
3. Ez az álomsulim , ha te oda jársz , akkor lenne pár kérdésem a suliról.
4. Ha pedig nem jársz akkor mondok neked egy dolgot :
HA TÉNYLEG VICCES ÉS OKOSNAK SZERTENÉL TŰNNI , AKKOR NE POCSÉKOLD AZ IDŐDET A HÜLYE EMBEREKRE , AKIK MÉG AZT SE TUDJÁK , HOGY HOGYAN KELL ÍRNI A “ gimnáziUm “ SZÓT, MERT HA TÉNYLEG BÍZOL MAGADBAN ÉS TISZTELED MAGAD , AKKOR SOHASEM REAGÁLTÁL VOLNA ÍGY “ hát ilyen helyesírással sohasem kerültél volna be a Karinthyba” ( ezt most ilyen hisztis hanggal mondtam) , MERT AKI TÉNYLEG MAGABIZTOS, Ő SOHASEM “NÉZI LE” A MÁSIKAT ( pont hogyha ilyen hibáról van szó ), Ő PONT HOGY SEGÍT AZOKNAK , AKIK HIBÁZTAK ( mint most én neked) .
DE AKI NEM BÍZIK MAGÁBAN , Ő MINDIG A TÖBBIEKET MEGALÁZ MINDEKI ELŐTT , HOGY MEGMUTASSA , HOGY Ő MINDENT MEGTEHET .
És most én is kijavítottam a hibáidat , ha megint írsz , az azt jelenti, hogy semmi érdekes dolog nem történik az életedben , vagy az hogy , szövegértési problémáid vannak . Kész itt a nagy pont .
És bocsánatot kerek a helyesírási hibákért , mert csak 2 éve tanulom a magyart 😊
5. Válaszoló , köszönöm , a kommentedet .
Miközben irtam a kommented ( azt a hosszút ) nem vettem észre , hogy más válaszok is jöttek .😄😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!