Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom mi lesz így velem....

Nem tudom mi lesz így velem. Meg lehet ezt tenni?

Figyelt kérdés

Anyukám egyedül nevel,és egy olyan szakra jelentkeztem,ami pénzes..eléggé sok,több mint a félévi lehetséges diákhitel(250ezer).Most az új rendelet miatt anyukám 30-40 ezerrel kevesebbet fog keresni havonta,így nem tudnék erre elmenni.Államilag támogatottra nem vennének fel,mert bitang magasak a pontok.

Szóval,hogyha költségesre felvesznek,akkor csinálhatom azt,hogy nem megyek el,és pótfelvételizek augusztusban??

Aztán jövőre átiratkoznék oda,addig meg összeszedném..:)

2010. jún. 9. 19:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Pótfelvételin csak azok jelentkezhetnek, akik egyáltalán nem adtak be jelentkezési lapot, vagy SEHOVÁ nem vették fel őket.

Ha felvesznek költségesre, akkor nem tudsz pótfelvételizni.

De természetesen nem muszáj beiratkoznod:)

De nem értem...most akkor tulajdonképpen mit szeretnél csinálni?

2010. jún. 9. 20:16
 2/20 A kérdező kommentje:

hát jah,kedves ember,megoldotta a jövőmet :)(Y)

nagyon szeretnék odajárni,dehát nem tudjuk honnan előteremteni azt a plusz pénzt,ami a diákhitelen felül kell..keresek diákmunkát,dehát sehol semmi.-nem pesti vagyok,eléggé nehéz lenne oda bejárnom..:S

2010. jún. 9. 20:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem iratkozz be, de ugy, hogy halasztasz egy evet, igy nem kell iden fizetned, megmarad a helyed, es osszegyulik jovore a penz. Meg az is lehet, kozben le tudsz jobban erettsegizni, vagy plusz pontokat szerezni, es a jovo evi felvetelin mar felvesznek allamilag finanszirozottra, es atjelentkezhetsz.
2010. jún. 9. 20:35
 4/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok. De még mindig nem világos, hogy hova akarsz jelentkezni pótfelvételin és hova szeretnél átmenni:É)
2010. jún. 9. 20:37
 5/20 A kérdező kommentje:

ja bocsii:)

bgf-idegenforgalom angol nyelven

ez áll.t-n 180ezer

költségesen 320e.

hát valami 2éves idegenforgalommal kapcsolatos képzeésre, a BGFen..:)

2010. jún. 9. 20:38
 6/20 anonim ***** válasza:

"ma 20:35"

És akk mi értelme van beiratkozni?

Én úgy tudom, hogy fizetősre csak úgy lehet beiratkozni, hogy ha előre fizet az ember...

Amúgy ha nem akarod, hogy felvegyenek, akkor töröld a jelentkezéseidet, töltsd ki a kérvényt a felvin és küldd be.

2010. jún. 9. 20:51
 7/20 A kérdező kommentje:

20:51

ha kitörlöm,és beköldük kérvényt akkor új helyre jelentkezhetek? vagy hogyan?? elmagyaráznád pontosan?? koszii:)

2010. jún. 9. 20:57
 8/20 anonim ***** válasza:
28%
Orbánnak mi köze ahhoz, hogy a kérdező nem tudja összeszedni az államihoz szükséges ponthatárt??? Az édesem, a Te hibád, nem muszáj költségesre járni...
2010. jún. 9. 21:04
 9/20 A kérdező kommentje:
sok köze tényleg nincs,de az új rendeletével még kevesebb lesz anyám fizetése,és így azt sem tudjuk fizetni. ennyi.. lesz kb 400 pontom,de oda több kell...:)és nekem meg az az álmom hogy odajáérjak,de erről hadd ne nyissunk politikai vitát,mert nem az volt a kérdés...köszi
2010. jún. 9. 21:08
 10/20 anonim ***** válasza:

Visszavonhatod az összes jelentkezésedet, egy formanyomtatvány segítségével. Ha ezt megteszed, azt nem tudom, hogy utána jelentkezhetsz -e pótfelvételin.

Vagy felmész az e-felvire és kitörlöd a költséges jelentkezéseket és úgy alakítod, hogy ne vegyenek fel sehova, akkor jelentkezhetsz pótfelvételin.

2010. jún. 9. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!