Nem tudom mi lesz így velem. Meg lehet ezt tenni?
Anyukám egyedül nevel,és egy olyan szakra jelentkeztem,ami pénzes..eléggé sok,több mint a félévi lehetséges diákhitel(250ezer).Most az új rendelet miatt anyukám 30-40 ezerrel kevesebbet fog keresni havonta,így nem tudnék erre elmenni.Államilag támogatottra nem vennének fel,mert bitang magasak a pontok.
Szóval,hogyha költségesre felvesznek,akkor csinálhatom azt,hogy nem megyek el,és pótfelvételizek augusztusban??
Aztán jövőre átiratkoznék oda,addig meg összeszedném..:)

Pótfelvételin csak azok jelentkezhetnek, akik egyáltalán nem adtak be jelentkezési lapot, vagy SEHOVÁ nem vették fel őket.
Ha felvesznek költségesre, akkor nem tudsz pótfelvételizni.
De természetesen nem muszáj beiratkoznod:)
De nem értem...most akkor tulajdonképpen mit szeretnél csinálni?
hát jah,kedves ember,megoldotta a jövőmet :)(Y)
nagyon szeretnék odajárni,dehát nem tudjuk honnan előteremteni azt a plusz pénzt,ami a diákhitelen felül kell..keresek diákmunkát,dehát sehol semmi.-nem pesti vagyok,eléggé nehéz lenne oda bejárnom..:S

ja bocsii:)
bgf-idegenforgalom angol nyelven
ez áll.t-n 180ezer
költségesen 320e.
hát valami 2éves idegenforgalommal kapcsolatos képzeésre, a BGFen..:)

"ma 20:35"
És akk mi értelme van beiratkozni?
Én úgy tudom, hogy fizetősre csak úgy lehet beiratkozni, hogy ha előre fizet az ember...
Amúgy ha nem akarod, hogy felvegyenek, akkor töröld a jelentkezéseidet, töltsd ki a kérvényt a felvin és küldd be.
20:51
ha kitörlöm,és beköldük kérvényt akkor új helyre jelentkezhetek? vagy hogyan?? elmagyaráznád pontosan?? koszii:)

Visszavonhatod az összes jelentkezésedet, egy formanyomtatvány segítségével. Ha ezt megteszed, azt nem tudom, hogy utána jelentkezhetsz -e pótfelvételin.
Vagy felmész az e-felvire és kitörlöd a költséges jelentkezéseket és úgy alakítod, hogy ne vegyenek fel sehova, akkor jelentkezhetsz pótfelvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!