Szerintetek az idei ponthatár hogyan fog változni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy előre nem lehet megmondani, hiszen sok mindentől függ (felvételizők száma stb.), de mégis azért?!2010. jún. 9. 14:10
1/5 anonim 

válasza:

Mégis hol? Mert tuti lesz olyan hely, ahol csökken, meg olyan is ahol nő. Ez kicsit tág így, nem?
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok! Az egészségügy területén. Az Egészségtudományi Karon, Pesten (gyógytornász, védőnő) vagy pedig az orvosin, Pécsen.
2010. jún. 9. 14:17
3/5 anonim 

válasza:

Orvosin mindenhol +-3 pontot jósolok. (De inkább pici emelkedés).
Eü-n fene se tudja:) Szerintem ott is nő...
4/5 anonim 

válasza:

Nekem elv hozzáértő tanárom 3-4 pontos csökkenést jósolt az orvosira, vagy marad, de nőnie elv nem kellene. Lehet hogy igaz ez az Eü-re is. Persze ez csak találgatás, max meglepődünk...:D
5/5 anonim 

válasza:

Ha azt nézzük, hogy idén több embert vesznek fel orvosira, az idei évtől kötelező a biosz vagy kémia vagy fizika emelt (ami szerintem van akinek megnehezíti a dolgát) és valamivel nehezebb volt az egész érettségi, én azt mondom, hogy orvosin csökkenni fog valamennyit. Persze ez még több mindentől is függ, szóval nehéz jósolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!