Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az idei ponthatár...

Szerintetek az idei ponthatár hogyan fog változni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy előre nem lehet megmondani, hiszen sok mindentől függ (felvételizők száma stb.), de mégis azért?!
2010. jún. 9. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégis hol? Mert tuti lesz olyan hely, ahol csökken, meg olyan is ahol nő. Ez kicsit tág így, nem?
2010. jún. 9. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok! Az egészségügy területén. Az Egészségtudományi Karon, Pesten (gyógytornász, védőnő) vagy pedig az orvosin, Pécsen.
2010. jún. 9. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Orvosin mindenhol +-3 pontot jósolok. (De inkább pici emelkedés).

Eü-n fene se tudja:) Szerintem ott is nő...

2010. jún. 9. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem elv hozzáértő tanárom 3-4 pontos csökkenést jósolt az orvosira, vagy marad, de nőnie elv nem kellene. Lehet hogy igaz ez az Eü-re is. Persze ez csak találgatás, max meglepődünk...:D
2010. jún. 9. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, hogy idén több embert vesznek fel orvosira, az idei évtől kötelező a biosz vagy kémia vagy fizika emelt (ami szerintem van akinek megnehezíti a dolgát) és valamivel nehezebb volt az egész érettségi, én azt mondom, hogy orvosin csökkenni fog valamennyit. Persze ez még több mindentől is függ, szóval nehéz jósolgatni.
2010. jún. 9. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!