Hitelezés menete című szakdolgozathoz mit írhatnék?
Köszi!
Megtettem volna ha lehetett volna de csak egyetlen egy pénzügyes tanár volt/ van a suliban akit konzulens tanárként fel lehetett kérni és gyorsan kelett döntenem mondhatnám úgyis h ez a téma maradt
ezt már le kellett adni ezen már nem lehet változatni ahogy a tanáron sem mivel nincs másik
Ötletek vannak, de nem fogok érdemben segíteni, ezért már fizetni is szoktak. :)
Röviden annyi, hogy a hitelezésen belül válassz ki egy altémát, azt ami a legjobban tetszik, utána a szakodnak/tudásodnak megfelelő irányból közelítsd meg.
2 példa:
Egyszerű itthoni áruhitel (megközelítés tőled függ, hogy maga a folyamat vagy a feltételek és a feltételek mi alapján lettek meghatározva vagy a marketing, amivel reklámozzák)
Egy picit bonyolultabb de jobban csengő egy külföldi banki hitel, amit még idehaza is igénybe vehetnek.
Igen tudom hogy fizetni szoktak írtam már ilyen oldalnak hogy mennyi az annyi ezért vállaltam be plusz munkát is hogy ki tudjam fizetni de nem mertem aztán h más írja meg mert féltem hogy " túl jó lesz " próbálom összetenni csak elindulni nehéz hogy mégis mi legyen benne FOSZ-en tanulok nem alapszak nekünk kevesebbet kell írni
Még 1x köszönöm az ötletet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!