Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan aki már leállamvizsg...

Van olyan aki már leállamvizsgázot? Hogy sikerült? Nehéz volt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én 18.án megyek

szurkolsz?:D

2010. jún. 9. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Azt egyetem válogatja. Azt hallottam, hogy pl. jogi karon nagyon szivatós, de jobb helyeken csak szimbolikus a jelentősége és mindenki 4-set 5-öst kap rá, hogy a végbizonyítványába jó jegy kerülhessen.
2010. jún. 9. 13:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly volt, de még erősen emlékszem rá.

Előtte jól bevásároltam, és azt mondtam, hogy ez egy szigorlat, hogy ne izguljak nagyon. Nem használt, az államvizsgán rosszul lettem. Végül nem kellett felolvasnom, amit írtam, csak néhány kérdésre válaszolnom.

Azért is izgultam, mert volt egy tétel (parciális differenciálegyenletek), amit sehogy sem sikerült megtanulnom. Nem azt húztam, ezért jó lett az eredmény.

Utána ünnepeltem, mint frissen végzett alkalmazott matematikus.

2010. jún. 9. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak..igen, szurkolok ..én 21.én megyek, Te is szurkolj nekem :)

a harmadik válaszolónak..de jó Neked, hogy már túl vagy rajta, már én is ott lennék!!! és gratulálok Neked :) remélem én is azt húzom majd amit tudok és nem azt amit nem sikerült átvennem..

2010. jún. 9. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
2 nap alatt készültem fel rá, és 5ös lett.
2010. jún. 11. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:

20:18

hova jártál?

2010. jún. 11. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem volt igazán nehéz. Még azt sem kérdezték, hány t a "leállamvizsgázott".
2010. jún. 12. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Én hétfőn voltam.

Két anyagból kellett húznom, vagyis két tárgyból.

Szerencse dolga, hogy kinek mi megy jobban, vagy kevésbé jobban az anyagból.

Aki megy, annak drukkolok. Ügyesek legyetek!

2010. jún. 16. 03:43
 9/9 A kérdező kommentje:
én hétfőn megyek..remélem minden okés lesz :) gratulalok neked! :)
2010. jún. 16. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!