Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg csak negyed órát...

Tényleg csak negyed órát beszélhetek szóbelin? (bővebben)

Figyelt kérdés

Na most mindenhol olvasom hogy negyed óra.Nekem a tanárom azt mondta hogy addig beszélek amíg csak akarok...jó nyílván egy idő után leállítanak,de lemérik hogy pont negyed óra vagy azért ha jól megy akkor még mondhatom a magamét?

És szóbelinél is van valamiféle javítókulcs,vagy mi alapján tudják a vizsgaelnökök vagy kik(akik ott ülnek a tanárom mellett)hogy milyen volt a feleletem?

2010. jún. 8. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha negyed órát tudsz egy témáról beszélni, akkor valószinűleg tudod miről van szó. Kb 5 perc (sem) lesz ha jól megy. Úgyis látják hogy tudod-e, akkor meg minek erőlködni???

Nincs kulcs, de azért ha fontos dolgokat kihagysz az baj. Ha apróságokat belemondasz, az jó.

2010. jún. 8. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz tovább beszélni? Ha látják rajtad, hogy tudod, felénél leállítanak. Én nyelvtannál kb 5 mondatot mondtam el, erre megköszönte a tanár és kérdezte az irodalmat:D
2010. jún. 8. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. De amúgy nem, nem mérik stopperrel. De pont akkor nem kell végigmondanod, ha tudod. Általában azok felelnek sokáig, akik nem vágják, mert belőlük ki kell húzni:D
2010. jún. 8. 23:22
 4/8 A kérdező kommentje:
szakmai érettségiről van szó( negyed óránál szerintem többet is tudnék rizsázni),csak mert ha semmiféle támpont nincs megadva,akkor nem hiszem hogy a tanáromon kívül bárki is értené hogy miről beszélek és nem tudják hogy kihagytam fontos dolgokat.
2010. jún. 8. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha kihúzod magát a tételt, akkor az csak 1-2 dologra kérdez rá, nem kell a teljes tételt elmondani amit kidolgoztál. Nálunk legalábbis így volt.
2010. jún. 9. 00:25
 6/8 A kérdező kommentje:
remélem,köszi neked is :)
2010. jún. 9. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
15 percet beszélni valamiről nagyon sok idő hidd el nekem, tapasztalatból mondom.
2010. jún. 9. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:
szerintem is :)
2010. jún. 9. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!