Felsőoktatási szakképzés?
Miért van az, hogy akik felsőoktatási szakképzésen tanulnak azok úgy csinálnak mintha egy orvosi egyetemen tanulnának? Nem akarok álltalánosítani de nekem vannak ismerőseim és ők ezt csinálják.
Kicsit idegesítő, hogy folyton sírnak, hogy jaj egy vizsga meg, hogy mennyit kell tanulni aztán ők maguk elmondják, hogy segítséget is használhatnak közben.
Meg mindenkinek úgy adják be, hogy ők egyetemisták és milyen nehéz sorsuk van.
Teljesen elvannak szállva maguktól. És folyamatosan sajnáltatják magukat.
Más is tapasztalt már ilyet?
én is tapasztaltam ilyet viszont hozzá kell tenni, hogy nincs összehasonlítási alapjuk tehát érettségi után evidens, hogy nehéz nekik amit tanulnak illetve soknak tartják - a gimihez képest nyilván több az anyag - és ők ahhoz tudják csak hasonlítani!
Az meg hogy egyetemistának képzelik magukat :-) nem kell elvenni tőlük ezt a kis örömöt :-)
Mar nem azert, de nalunk pl mikor meg volt foksz kepzes, szinte minden orajuk a bsc-sekkel volt.
Es bsc-k kozt is van olyan kepzes ami kisebb nehezsegu, vagy pont annyit er. A kulonbozo intezmenyek szintjerol nem is beszelve.
Röhögve olvastam végig a kérdésed. De szánalomból.
Felsőfokú szakképzésen vagyok a BGE-n. Szinte ugyan azt tanulom/tanuljuk mint az alapképzésesek, ugyan azon a szinten, ugyan azokkal az elvárásokkal. Nincs se segítség, se mentség, ugyan úgy tanulnunk kell, és igen azért adjuk úgy elő hogy egyetemisták vagyunk, MERT UGYAN ANNYIT ROHADUNK BENT AZ ÓRÁKON, és UGYAN ANNYIT KELL TANULNUNK EGY TETVES VIZSGÁRA, mint az alapképzéseseknek.
Azok az állítólagos ismerőseid akiktől ilyeneket hallasz, meg így megjátszák magukat, valószínű nem tudják tartani a tempót. De ezért ne az legyen az első hogy általánosítasz és itt pocskondiázol ilyen stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!