20-30 közti korosztálybam milyen lehetőségek vannak iskolán kívül csoportfoglalkozásra, programokra?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok pld.,hogy rajztanfolyam,nyelvtanfolyam,de másnis érdekelne.Vagy szervezett lehetőségekre.2018. febr. 22. 13:26
1/2 anonim válasza:
Ezt a korosztályos besorolást nem értem. Vannak a gyerekek, a tinédzserek, és a felnőttek. Ha felnőttoktatásban keresel elfoglaltságot, ott minden korosztály előfordulhat 18-80-ig, vagy akár 100 éves korig is. Én úszótanfolyamra jártam, volt 18 éves és 56 éves is, ugyanígy a nyelvtanfolyamon.
Ha ismerkedési célból szeretnél tanfolyamra járni, akkor ez nem biztos hogy bejön. Menj inkább villámrandizni.
2/2 anonim válasza:
Esti gimit végeztem el tavaly 22 évesen. 2 csaj volt aki nálam 1-1 évvel fiatalabb volt, mindenki más 30+, a legidősebb 55. (Idősebb volt mint a tanárok fele!)
Egyébként fizetősökre bárkit beengednek, de sima okj-s szerintem sokat nem ér. Nyelvtanfolyam meg más, de az se olcsó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!