Ki hova jelentkezett?
BME-VIK mérnökinfó :)
Nagyon félek a matektól, nem fogok emeltezni, csak követem a faktos eseményeket meg magamtól csinálgatom itthon a feladatokat meg nézem a vidiket. Mivel a programozást teljesen random szerettem meg és egyfajta szenvedély lett, amit éjszakákba nyúlóan szívesen csinálok, az nekem a "könnyebb", dehát lesz ez még így sem. Mikor leadtam a jelentkezést, akkor kezdtem el igazán izgulni, hogy juj, milyen lesz, juj, hogy lesz, juj, alig várom, egyszerre teljen gyorsabban az idő, mert ott akarok lenni és azt akarom tanulni, de teljen lassabban is, mert annyi mindent be kell pótolnom meg annyi dologra rá kell erősítenem, a fizikatanárunk is csak filmet nézetett velünk, szóval a dolog nagyobb része itthonra marad, önállóan... :( A pontjaim miatt kevésbé aggódom, mint a bennmaradás miatt... Szerintem okkal. :D
Debreceni Református Hittudományi Egyetem tanító szak. Nincs mire készülnöm mert már van érettségim,elég lesz a pontom rá.
19/L
Hajrá mindenkinek! :D Szurkolok!
Jöhetnek még a jelentkezők, jó olvasni, hogy milyen sokszínűek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!