Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt kémia érettségin szerves...

Emelt kémia érettségin szerves kémiából milyen típus feladatok vannak/ lehetnek?

Figyelt kérdés
Emelt kémia érettségin szerves kémiából milyen típus feladatok vannak/ lehetnek, úgy értem ilyen gázelegyeseket ismerem konst.-sakat is! De mik a leggyakrabban előfordulóak? Elkezdtem nézni/megoldani a 2005 óta feltöltött feladatsorokat, de nem értem még végig és mellette csiszolni szeretném tudásomat, emiatt érdekelne!

2018. febr. 20. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos néha nagyon nagyon szivatós feladatokat raknak bele. Speciel tegnap megoldottam épp egy érettségit és az első feladat egy táblázattal kezdődött amiben olyan információk voltak megadva nelyekről soha nem hallottam még :D természetesen 4/14 pontom lett ebben a feladatban és azt nem értem h honnan kellett volna nekem ilyeneket tudni ....... 2013 májusi 1. feladata
2018. ápr. 2. 18:11
 2/8 csingilingg84 ***** válasza:

Elsőnek abban igaza van, hogy néha vannak szivatósak, néha olyat adnak meg a megoldásában, hogy már nyugdíjas magántanárom van és sose hallott róla... Megnéztem az általa említett feladatot, nem volt vészes, abból lehet kiindulni, hogy a szövegben írták, hogy 4 szénatomos vegyületekről van szó, ha végigfuttatod a fejemben a definíciókat, már nem sok lehetőség marad, hasonló táblázat volt tavaly májusban. :)

Nézzetek titrálásokat (simát, kiegészítendő reakcióegyenletest), ismeretlen fém meghatározását, kristályvizeseket, elektrokémiásat, egyensúlyosat, és inkább a nehezebbeket és akkor a könnyebben sem lesz probléma. :) Sok sikert kívánok! :)

2018. ápr. 27. 17:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Én egy titrálás, elektrokémia és egyensúlyos triónak de nagyon tudnék örülni 2 hét múlva :D ! Azok a kedvenceim :D
2018. ápr. 30. 11:09
 4/8 csingilingg84 ***** válasza:
Én is, én is! :D
2018. ápr. 30. 21:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Hova szeretnél bejutni? :)
2018. máj. 1. 08:01
 6/8 csingilingg84 ***** válasza:
Pestet és Pécset jelöltem meg. :) Remélem, hogy idén már sikerül valamelyik. Te? :)
2018. máj. 1. 09:53
 7/8 A kérdező kommentje:

SZTE-Áok

DE-ÁOK

PTE-ÁOK

Mondjuk nagyon szeged a vágyam :)

2018. máj. 1. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy ment?
2018. júl. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!