Lehet még így diplomaosztóm?
Az államvizsgám már tavaly meglett, de a nyelvvizsgát csak most sikerült letennem, ráadásul még legalább 1,5 hónap míg megkapom a bizit és utána még 30 nap a diploma. Lehet még így diplomaosztóm, vagy a hozzám hasonlóknak ez már kimarad az életéből?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem is így lesz:( Nekünk ráadásul 2 szakmai közép lesz én meg nem mertem ebbe is belevágni,nekem így is épp elég nehéz a suli(közgáz én meg humánról mentem:()
Megtennéd,hogy ha sikerült megkérdezned akkor leírod mi az eredmény?Érdekelne,hogy csak odaadják az oklevelet vagy lehet diplomaosztód is így:(
Ne itt érdeklődj,mert ahány egyetem annyi szokás. van ahol a nyelvvizsga bizonyítvány bemutatása után kipostázzák a diplomát nincs ünnepélyes átadó van ahol csak ünnepélyes keretek közt adják át. Tehát van mondjuk diploma osztó júliusban ,van októberben meg májusban is.
Szóval én inkább az egyetemem főiskolám kérdezném meg,hogy ott hogy van ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!