Márciustól kollégista leszek lenne néhanx kérdesem (lent folytatás)?
Sziasztok nem tudom hogy mennyi penzt vigyek a koliba?
Meg ugye bár 17-22ig lehet elfoglalni a kolit szerintetek hany orakor menjek oda?
Kozepiskolai koli
Pénz: ez nagyon sok mindentől függ. Mire kéne költened? Van a koliban vagy a suliban menza? Ha igen, az milyen étkezéseket biztosít? Milyen gyakran fogsz hazajárni? Csak buli-kávé-mozipénz kéne vagy mondjuk ruházkodni, tömegközlekedni, edzésre járni is ebből fogsz? Melyik városról van szó?
Érkezés: én ajánlanám hogy minél hamarabb, egyrészt ismerkedési célból, másrészt hogy legyen időd kipakolni, berendezkedni, főleg ha iskolanap előtt költözöl. Egyetemi lakásban szerzett tapasztalatból mondom, rettentő rossz beesni késő este a lakásba, a hűtőben semmi, a ruháim bőröndben, a telefontöltőm a jó ég tudja hol, a tankönyveimhez nem nyúltam három napja, hulla fáradt vagyok az utazástól és másnap reggel kilenckor előadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!