Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik a 2. keruleti II Rákoczi...

Akik a 2. keruleti II Rákoczi Ferenc gimiben szobeliztek angolbol tudnának nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Akik szóbeliztek angolból a rákocziban (akár sikerult akár nem ) tudnának mesélni arról hogy hogy zajlik le az egész szóbeli?Tudom hogy mit kérdeznek kb, elolvastam a honlapjukon, de arra vagyok kivancsi, hogy huzos-e,nehéz-e, és hogy a tanárok kedvesek voltak-e?

Köszi a válaszokat

2018. febr. 16. 17:53
 1/2 A kérdező kommentje:
Aki tud valamit válaszoljon kérlek ! :(
2018. febr. 18. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:
a tanárok nagyon jófejek voltak,be kellett meni húzni egy lapot,amin volt egy szöveg aminek össze kellett foglalni a tartalmát magyarul,volt rajta három kérdés ami gyakorlatilag olyan volt,mintha tételt húznál mert egy tétellel kapcsolatosak voltak,a végén pedig voltak egyszerű mondatok amiket angolra kellett fordítani.nekem jól sikerült.
2018. márc. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!