Akik a 2. keruleti II Rákoczi Ferenc gimiben szobeliztek angolbol tudnának nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Akik szóbeliztek angolból a rákocziban (akár sikerult akár nem ) tudnának mesélni arról hogy hogy zajlik le az egész szóbeli?Tudom hogy mit kérdeznek kb, elolvastam a honlapjukon, de arra vagyok kivancsi, hogy huzos-e,nehéz-e, és hogy a tanárok kedvesek voltak-e?
Köszi a válaszokat
2018. febr. 16. 17:53
1/2 A kérdező kommentje:
Aki tud valamit válaszoljon kérlek ! :(
2018. febr. 18. 13:46
2/2 anonim válasza:
a tanárok nagyon jófejek voltak,be kellett meni húzni egy lapot,amin volt egy szöveg aminek össze kellett foglalni a tartalmát magyarul,volt rajta három kérdés ami gyakorlatilag olyan volt,mintha tételt húznál mert egy tétellel kapcsolatosak voltak,a végén pedig voltak egyszerű mondatok amiket angolra kellett fordítani.nekem jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!