Lehetséges így a nyelvvizsga?
Nem sokára államvizsgázok és nincs nyelvvizsgám...gondoltam az eszperantóra, de mindenki lehúzta..oké!
Vázolom a szituációt..utoljára olyan 10 éve tanultam angolt- érettségi után évekig dolgoztam és csak utána mentem egyetemre - azóta semmilyen nyelvet nem tanultam, egyetemen sem vettem fel semmilyen nyelvi kurzust..gimibe kettes voltam angolból és érettségin is jó indulattal engedtek át angolból...most viszont nagyon gyorsan kell az angol - ugye az eszperantó semmit nem ér oké! - van három hónapom egy középfokra..van valamilyen megoldás, hogy angolból nulla tudással középfokra eljussak három hónap alatt? Valami nyelviskola vagy valami?
Az elmúlt években nem hallottál róla, hogy nyelvvizsga nélkül nem kapsz diplomát? :D :D :D :D
Pedig viszonylag köztudott információ, persze megértem ha azt hitted, hogy kettes angollal 3 hónap alatt simán meglesz a középfokod :D :D
Gondolom magolással jutottál el az államvizsgáig :D
Egy nyelvet sem lehet nulláról középfokra hozni, főleg nem államvizsga mellett. Korábban kellett volna nekikezdni.
De tudod, nem akarásnak nyögés a vége: ha utálod az angolt, soha nem fogod tudni megtanulni. HA motivált lennél, és szíved-lelked beleadnál, úgy fél év alatt már megoldható lenne + a bizonyítvány kiállításának átfutási ideje (1-2 hónap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!