Ítéletek-e már valakit, azért mert mással íratta a szakdolgozatát?
Most olvasgattam a híreket és ez egy vicc! Először is nem lehet bizonyítani - ha rendesen van hivatkozva formai követelményeknek és tartalmi követelményeknek mindenben megfelel - hogy más írta? Ráadásul a delikvens felkészül a szakdolgozatból, nyilván többször átolvassa.
A hamisítás akkor áll ha kézhez kapja a diplomát..amíg nincs diploma nem beszélhetünk hamisításról! Másrészt ennyi erővel aki puskázik az is börtönbe mehetne, mert ha nincs meg X1 tárgy akkor nem veheti a ráépülöt..nem lesz abszolutórium és nem mehet záróvizsgázni ergó nincs diplomája ha pedig puskázik és lesz diplomája akkor az is ugyanúgy büntetendő!
Szerintem ennek nagyobb a füstje mint a lángja!
Már túl vagyok a államvizsgákon és magam kínlódtam ki, magam vizsgáztam, de azért volt szemem annak idején..ennyi erővel....börtönbe mehetne az egyetem 80%-a :-) Csalás ha nem tanul meg minden tételt, csalás ha puskázik és az összes írásbeli vizsgadolgozat hamisítás, hiszen nem saját kútfőből írta!
Ettől még a csalókat igyekezni kell elkapni. Ennyi erővel semmilyen törvényt, szabályt nem kellene hozni, mert úgyis van, aki úgy hágja át, hogy nem kapják rajta:(
U.i.: gondolom, te vagy az a gyönyörűséges joghallgató, aki a nagynénjével akarja megiratni, mert végzős létére egyetlen mondat önálló megfogalmazására sem képes:S
"az összes írásbeli vizsgadolgozat hamisítás, hiszen nem saját kútfőből írta" - nagyon nem igaz! Egy csomó szakdolgozat része a saját kutatás, bizonyos tudományterületeknél el sem kerülhető, hogy saját kutatásod legyen!
1-eske megértem, hogy neked problémád van az olvasással és az értelmezéssel is, de akkor nem kötelező a gyakorira feljönni!
1: Írtam, hogy én már túl vagyok az államvizsgán
2: A kérdésem úgy szólt, hogy: " Ítéltek-e már el valakit azért mert mással íratta a szakdolgozatát?
Szóval szép és jó, hogy válaszoltál igaz nem jól, de amennyiben általános iskolás negyedikes vagy akkor ne szólj hozzá olyan témához amihez nem értesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!