Kötelező szakmai gyakorlaton dohányzás?
Honnan a bánatos fityfenéből tudnánk, hol fox dolgozni????
Tudok olyan földszintes épületet, ahol 5 méteren belül van bárhonnan a dohányzó (-> az összes irodának van udvari ajtaja), de nincs büfé.
Tudok ilyan irodát, ahol igenklassz kávézó-étterem van, de 10 emelet 12.000 négyzetméterére van egy kijelölt dohányzó. A földszinten.
Szóval javaslat: Ha tényleg ennyire zakkant vagy, vagy ne reklámozd, vagy ne dohányozz.
csak aggaszt a dohányzás, mert 3-4 órákat nehezen viselnék el dohányzás nélkül és majd nem tudok koncentrálni, de mindenképpen megoldom, hiszen tuti lesz más dohányos is :-)
Ha más nem felkellek reggel 5-kor és 8-ig elszívok féldobozzal, mert meg is örülök cigi nélkül délutánig...a repülést is ezért utáltam Ferihegyen is vagy 5 száll cigit elszívtam a repülőre szállás előtt és mikor leszálltunk egyből rohantam bagózni, mert majd meghaltam a repülőn :-) Ha vonattal mentünk nyaralni meg simán rágyújtottam a wc-be óránként......Amerikába pl azért nem repültem, mert megtudtam hány óra....na azt tuti nem bírnám ki cigi nélkül :-)
Mindegy így-is úgy-is rágyújtok....valahogy megoldom.
Jobb ha leszoksz róla. Mert ha végzettként is csak közigazgatásba tudsz elhelyezkedni akkor 120 nettóbol úgyse futja majd rá. Jobb előbb túlesni rajta akkor :D
Amúgy szerintem biztos ki lehet néha surranni. Nem hiszem, hogy közszférában nagy lenne a hajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!