Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatba magánlevelet...

Szakdolgozatba magánlevelet bele lehet rakni?

Figyelt kérdés

Egy szakmán belül híres emberről írok, műveit elemzem. Arra gondoltam, hogy mivel még él, felveszem vele a kapcsolatot, kérdezek tőle néhányat.

Ha válaszol, azt a szakdolgozatba hogy rakhatom bele? Bemásolhatom az egészet, és melléírom hogy nekem ezeket írta ő? Vagy ezt nem lehet beleírni, mivel nem jelent meg sehol, így nem tudok rá hivatkozni?

2018. febr. 6. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy-egy gondolatra lehet lábjegyzetben utalni az alábbi módon: XY szóbeli/írásbeli közlése.

Több, részletesebb információ esetén én félig strukturált interjút készítenék, és annak a módszertani sajátosságaival együtt mutatnám be a válaszokat. Persze, ekkor felmerülhet a kérdés, hogy oké, megkérdezte X-et, de akkor miért nem kérdezte meg Y-t, is, mivel közismert, hogy más a véleményük stb.

2018. febr. 7. 08:21
 2/3 A kérdező kommentje:

KÖszi a választ! Megpróbálom akkor így

Azért csak egy embernek írok, mert az ő egyik írását elemzem, tehát mint szerzőt kérdezném, ő a szakdolgozat témája

2018. febr. 7. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
vagy tedd be a levelet végén a mellékletek közé.
2018. febr. 7. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!