Szakdolgozatba magánlevelet bele lehet rakni?
Egy szakmán belül híres emberről írok, műveit elemzem. Arra gondoltam, hogy mivel még él, felveszem vele a kapcsolatot, kérdezek tőle néhányat.
Ha válaszol, azt a szakdolgozatba hogy rakhatom bele? Bemásolhatom az egészet, és melléírom hogy nekem ezeket írta ő? Vagy ezt nem lehet beleírni, mivel nem jelent meg sehol, így nem tudok rá hivatkozni?
Egy-egy gondolatra lehet lábjegyzetben utalni az alábbi módon: XY szóbeli/írásbeli közlése.
Több, részletesebb információ esetén én félig strukturált interjút készítenék, és annak a módszertani sajátosságaival együtt mutatnám be a válaszokat. Persze, ekkor felmerülhet a kérdés, hogy oké, megkérdezte X-et, de akkor miért nem kérdezte meg Y-t, is, mivel közismert, hogy más a véleményük stb.
KÖszi a választ! Megpróbálom akkor így
Azért csak egy embernek írok, mert az ő egyik írását elemzem, tehát mint szerzőt kérdezném, ő a szakdolgozat témája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!