66 pontos lett a fwlvételim és Karinthyba szeretnék jelentkezni németre,50 pontot viszek a szóbeli még nem volt . Szerintetek van esélyem? ( ez az álomsulim), a válaszokat előre köszönöm .
Szia én is ide jelentkezek 61 ponttal, a hozott pontom nekem is 50, nálunk az osztályban sokan adták be a jelentkezésüket ide és mindenki az első helyre írta a Karinthyt
!:) Ha ez segít leírom hogy kinek hány pontos lett az osztályban aki ide jelentkezett. Szóval lett egy 64 pontos, két 62 pontos egy 71 pontos, egy 73 pontos és egy 60 pontos. Idén szerintem alacsonyabbak lesznek a ponthatárok:).Mindkettőnket behívnak a szóbelire, bár én nem sok reményt fűzök a bekerüléshez, viszont ha te jól szóbelizel akkor nagy eséllyel bekerülsz. Sok sikert és szurkolok neked!:)
Utolsó válaszoló rosszul tudod, hibátlan szóbelivel lenne 166 pontja amivel bőven bennt lenne a németen. Tavaly 161 ponttal vették fel a németes osztályba az utolsó diákot. Szóval 45-46 ponttal simán bennt vagy, csak teljesíts jól a szóbelin, készülj sokat rá,add önmagad és akkor szeptemberben találkozunk.
Üdv.egy karinthys diák😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!