Megtanulhat egy jobb kezes bal kézzel írni?
Figyelt kérdés
Én jobb kezes vagyok,de szeretnék megtanulni bal kézzel írni,de nem csúnyán hanem szépen. Már sokat gyakoroltam,de nem sokat javultam.:S Mégis meg lehet tanulni?2010. jún. 6. 22:26
1/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm pont fordítva volt. Ő bal kezes volt és rákényszerítették, hogy jobb kézzel írjon. Ma már azzal ír, de az egész írása olyan szinten balra dől, hogy szinte olvashatatlan, legalábbis csak ő tudja elolvasni. A tanárok idegbajt kapnak tőle.
2/5 anonim válasza:
Igen, meg lehet tanulni.
Régen nagyon sok gyereket átneveltek jobb kezes írásra általános iskolában. 1 éve volt erről hír a TV-ben, és utána végeztek is felmérést az iskolákban, hogy van-e valaki aki eredetileg balkezes, de jobb kézzel tanult meg írni.
3/5 anonim válasza:
Szerintem van rá némi esély. Én balkezes vagyok és bal kézzel is írok, de jobbal is tudok olvashatóan, bár nagyon lassan és nem is olyan szép. 18/L
4/5 anonim válasza:
Igen, lehet. Hallottam, hogy volt jobb kezes, aki eltörte a jobb kezét, és mire meggyógyult, addigra átnevelődött balkezesnek.
5/5 anonim válasza:
Ha nem vagy nagyon " böte" simán, két kezes mindenki csak az egyik oldal dominánsabb. Vegyél egy elsős írás gyakorlót meg ovis írás előkészítőket és ugyanúgy mint a picik kezdj el gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!